Betaalmethoden

Betaalmethoden

 

BETALEN MET IDEAL

Maakt u gebruik van internetbankieren bij de ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Deze betaalmethode wordt uitgevoerd door Sisow. 
Betalen met iDEAL is alleen mogelijk indien u een Nederlands rekeningnummer hebt bij een van de eerdergenoemde banken. 

ideal logo

 

 

BETALEN MET BANKCONTACT / MISTER CASH

Met de betaalmethode Mister Cash kunt u, als klant met een Belgisch rekeningnummer, makkelijk betalen via uw eigen bank. Wij ontvangen uw betaling dan direct. Hierdoor kunnen wij uw bestelling gelijk in behandeling nemen. 

mister cash logo

 

 

BETALEN MET PAYPAL

Met PayPal kunt u veilig en slim online betalen met uw eigen bankrekening of creditcard zonder uw financiële gegevens te delen. Na betaling ontvangt u van PayPal per e-mail een bevestiging van de transactie. 

Wij behouden ons het recht uw bestelling (die wordt betaald met PayPal) te weigeren. In dat geval wordt uw betaling binnen 24 uur (op werkdagen) teruggestort.

Voor betalingen met PayPal worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

ideal logo

 

 

OVERMAKEN BANK-GIRO

Als u uw bestelling liever wilt betalen met een normale bankoverschrijving, kunt u kiezen voor de betaalmethode 'vooraf overmaken'. U ontvangt na het bestellen van uw WoW automatisch een e-mail met de benodigde gegevens. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaan wij over tot verwerking van de bestelling.   

© 2016 - 2024 JVGHOME | sitemap | rss